HomeComputerMuseum – Vol Gas!

Het is alweer een tijd geleden dat ik iets heb laten horen, maar stilgezeten heb ik absoluut niet.

Er zijn inmiddels gesprekken geweest met een wethouder, ambtenaren en stichtingen waaruit weer het nodig is gelopen. Ook de voorraad computers is gestaag gegroeid dat ik het momenteel bijna niet meer kwijt kan. Enkele pareltjes:

  • Commodore 64 in doos
  • Commodore 64C
  • Commodore 128
  • Commodore SX-64
  • Commodore VIC-20
  • Atari 1040STE
  • Sinclair ZX82 en Spectrum
  • enz.

De lijst gaat maar door, de teller van computers staat nu op tussen de 70 en 80. Ik ben een database aan het aanleggen waar ik de informatie in ga zetten welke ik op korte termijn op http://www.homecomputermuseum.nl ga zetten.

Ook zal ik op korte termijn een crowdfunding starten om het museum te kunnen lanceren en de website in z’n algemeenheid aanpassen, al zal de definitieve versie nog wel even op zich laten wachten.

Tot zover, bij vragen of als je het wilt bezoeken neem dan gerust contact op!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.