HomeComputerMuseum – Plannen 2017

Wederom een update op deze eerste kerstdag. Inmiddels zijn er weer diverse gesprekken geweest waaronder met het collega museum in Zwolle. Hieruit is de conclusie gekomen dat het HomeComputerMuseum als een losstaand museum zal worden gestart en het museum in Zwolle er naast zal ontwikkelen. Daarbij is het niet uitgesloten dat er alsnog op een later moment een samenwerking plaats vindt.

Tot zover is dit het eerste wat een andere uitkomst heeft dan ik had verwacht en toch zie ik het als positief, want nu kan ik het wel op mijn eigen manier gaan doen en over een aantal jaar zal duidelijk zijn of mijn visie werkt (of niet).

Ondertussen begint mijn kleine museum erg vol te raken door diverse dontaties. Waaronder een te gekke Olivetti laptop uit 1991 die mij heel erg stevig overkomt, mogelijk ooit als idee om voor het leger te gebruiken? Zie hiervoor mijn eerste Nederlandstalige video op Youtube.

Naast ook een aantal erg leuke reclame items heb ik zowaar al de eerste bezoekers in mijn huidige museum gehad. Om precies te zijn kwamen er 3 vrienden uit Haarlem even langs om te kijken en één van de donateurs uit Geleen welke het erg gezellig hadden.

Over 4 weken vanaf nu weet ik hopelijk weer meer, dan heb ik een gesprek gehad met één van de wethouders van Helmond. Voor nu, fijne dagen en een fijne jaarwisseling!

Tagged , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Comments are closed.